Företagslokaler

PreZero i Älmhult

För företag och bostadsrättsföreningar (brf) i Älmhult

Välkommen till PreZero i Älmhult. På den här sidan hittar du de produkter och återvinningstjänster vi erbjuder lokalt. Här finns även vägledning för att skapa en mer effektiv avfallshantering och enkla rutiner för återvinning.

Återvinningstjänster för företag i Älmhult

Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring kan vi ge dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag - från den lilla arbetsplatsen, verkstaden eller bondgården till det stora bygget, industrin eller evenemanget. Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig med din återvinning.

SafeSimplex
SafeSimplex® - för sekretessmaterial

Vet ni vart ert känsliga material tar vägen när ni inte längre behöver det? Vi erbjuder säker, hållbar och välplanerad hantering av sekretessmaterial. Kontakta oss för beställning.

Läs mer och beställ vår tjänst SafeSimplex®

Vägledning till bättre återvinning

Ibland är det svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. För att gör det enkelt för dig att göra rätt finns här information och vägledning som ger svar på många frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar (BRF)

Bor du i en brf och behöver en smidig lösning för er avfallshantering. Är det dessutom så att ni vill utveckla er återvinning i föreningen – då har vi flera tjänster som är utformade för denna typ av situation. Det är allt från helhetslösningar med dimensionering av soprum, uppmärkning av kärl och tömning av avfall, till något enklare lösningar till den med lägre ambitionsnivå.

Kontakta ditt PreZero kontor

För lokal och personlig service.

Vi betjänar Älmhult

Vi ger dig lokal och personlig service. Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig och din återvinning.

Per Andersson

PreZero i Älmhult betjänar följande kommuner

  • TINGSRYD
  • ÄLMHULT