Webbshop

Skriv in ert postnummer och hitta vilka containrar och återvinningstjänster ni kan beställa online på er ort. Hittar ni inte det ni söker? Ingen fara, det ni letar efter kan ni beställa ändå. Kontakta ditt lokalkontor för beställning!

Är du redan kund? Logga in först!

Så här går det till: 

- Skriv in ditt postnummer
- Välj din avfallstyp
- Välj container enligt dina behov (öppen, stängd)
- Rörligt pris eller fast hyra (5 dagar)
- Välj datum för leverans och upphämtning
- Beloppet faktureras i efterhand
- Hantera tömningar på Mina Sidor eller i vår app

Vilken container ska man välja?

Olika containrar passar till olika tillfällen. Läs mer om vilken typ av container och containerstorlekar som passar just ert behov. 

I vår containerguide får ni mer detaljerad information om utrustningen i vårt utbud, efter volym, mått, modell och avfallstyp.

Containertyper:

Vi har både öppna och stängda/låsta containrar för att fylla era behov. 

Frontlastarcontainer: En smidig container som töms direkt på plats vilket innebär att ni aldrig behöver stå utan container. Materialet vägs och komprimeras direkt i bilen och ni betalar för den mängd material som töms. 

Liftdumpercontainer: Vissa liftdumpercontainrar är extra lämplig för tunga material medans andra passar för allround, så som tex renoveringar med blandat avfall och trä. Den finns i flera varianter och storlekar. Väljer ni en täckt variant går den dessutom att låsa. Det finns också också möjlighet att flytta containerna på plats med hjälp av lyftöglor vilket gör det flexibelt. 

Vippcontainer: Passar extra bra till situationer där ni samlar avfall i mindre behållare inomhus som ni sedan önskar tömma i en större container. 

Typ av avfall: Till exempel wellpapp, kartonger, tidningar och kontorspapper. Även brännbart och osorterat avfall i mindre volymer. 

Lastväxlarcontainer: Containertyp som lämpar sig väl för tunga avfallstyper samt större volymer avfall. Lastväxlarflaken finns som både öppna och täckta och de öppna modellerna kan ha nättak för att förhindra att material faller ut. 

För att kunna visa tjänsternas tillgänglighet och egenskaper behöver vi ditt postnummer.