Hyra container

Så här går det till: 

- Välj din avfallstyp
- Välj container enligt dina behov (öppen, stängd)
- Rörligt pris eller fast hyra (5 dagar)
- Välj datum för leverans och upphämtning
- Beloppet faktureras i efterhand
- Hantera tömningar på Mina Sidor eller i vår app

Containertjänster för företag och bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder containertjänster för avfall och återvinningsmaterial. Vi har containermodeller som passar alla företag och verksamheter, oavsett bransch. Beställ till fast eller rörligt pris. 

Containrar till privatpersoner

Du kan även hyra container hos oss som privatkund. Se utbudet för privatpersoner och hyr idag.

Container till fast pris: 
När du hyr en container till fast pris ingår hyra i fem dagar, leverans, bortforsling och behandlingsavgift. 

Vilken container ska man välja?

Att hyra container online passar till exempel för att hantera och återvinna avfall vid renoveringar, byggen eller städdagar för bostadsrättsföreningar eller företag. Olika containrar passar till olika tillfällen. Läs mer om vilken typ av container och containerstorlekar som passar just ert behov. 

I vår containerguide får ni mer detaljerad information om utrustningen i vårt utbud, efter volym, mått, modell och avfallstyp.

Containertyper:

Vi har både öppna och stängda/låsta containrar för att fylla era behov. 

Frontlastarcontainer: En smidig container som töms direkt på plats vilket innebär att ni aldrig behöver stå utan container. Materialet vägs och komprimeras direkt i bilen och ni betalar bara för den mängd material som töms. 

Liftdumpercontainer: Vissa liftdumpercontainrar är extra lämplig för tunga material medans andra passar för allround, så som tex renoveringar med blandat avfall och trä. Den finns i flera varianter och storlekar. Väljer ni en täckt variant går den dessutom att låsa. Det finns också också möjlighet att flytta containerna på plats med hjälp av lyftöglor.

Vippcontainer: Passar till situationer där ni samlar avfall i mindre behållare inomhus som ni sedan önskar tömma i en större container. 

Typ av avfall: Till exempel wellpapp, kartonger, tidningar och kontorspapper. Även brännbart och osorterat avfall i mindre volymer. 

Lastväxlarcontainer: Containertyp som lämpar sig väl för tunga avfallstyper samt större volymer avfall. Lastväxlarflaken finns som både öppna och täckta och de öppna modellerna kan ha nättak för att förhindra att material faller ut. 

För att kunna visa tjänsternas tillgänglighet och egenskaper behöver vi ditt postnummer.