Hyra container

Containerlösningar

Vi erbjuder heltäckande containertjänster för avfall och återvinningsmaterial. Vi har containermodeller som passar alla företag och verksamheter, oavsett bransch. Från frontlastarcontainer till bygglyftscontainer.

Våra containrar

PreZero liftdumper
Liftdumpercontainer

Liftdumpercontainern är extra lämplig för tunga material. Den finns i flera varianter och storlekar. Väljer ni en täckt variant går den dessutom att låsa.

Lastväxlarcontainer

Den här containern passar er med mycket och tungt material. Den finns i flera varianter, både i öppen och täckt modell. Vi hjälper er hitta den storlek som passar just er verksamhet bäst.

PreZero frontlastare
Frontlastarcontainer

En frontlastarcontainer är både effektiv och miljövänlig. Ert material töms och vägs direkt i bilen. Containern töms på plats vilket betyder att ni alltid har tillgång till den.

PreZero container
BM-container

Containern är anpassad för hjullastare och med hjälp av en traktor kan ni själva flytta, stapla, eller tömma containern i en större behållare, och ni väljer själva vad ni vill lägga i den.

Öppen vippcontainer
Vippcontainer

Vippcontainern är en av våra minsta containrar och töms direkt på plats vilket gör den smidig för er med lite mindre avfallsmängder.

Täckt vippcontainer
Täckt eller öppen?

Flera av våra containrar finns som både täckta och öppna. Täckta containrar kan många gånger dessutom låsas.

Digitala produktblad

Vi har samlat vårt standardsortiment för containrar, lastväxlarflak och BM-containrar i digitala produktblad. Ibland är det svårt att veta exakt vilken utrustning som passar bäst, titta i vår containerguide för utökad information och tips eller ring oss för mer hjälp.