Sorteringsinformation och utbildning

Ibland kan återvinning kännas onödigt svårt och krångligt. Vi erbjuder tjänster som genom ökad kunskap underlättar hanteringen.

Sorteringsinformation för alla återvinningsmaterial 

Vi har ett komplett utbud av sorteringsinformation såsom skyltar, dekaler, guider och posters. Skyltarna och dekalerna är försedda med pedagogiska bilder samt sorteringsanvisningar i text. De finns för alla återvinningsmaterial, och i flera olika storlekar. 

Sorteringsutbildning ger effektiv och lönsam sortering  

Som kund får ni en utbildning anpassad efter ert behov och er bransch. Syftet med utbildningen är att det ska gå snabbare och enklare att få en bra överblick och sköta er dagliga avfallshantering. En bonus brukar dessutom vara att det i de flesta fall innebär ekonomiska besparingar genom bättre sortering.  

Avfallssortering behöver inte vara krångligt. Tillsammans med tjänster får ni: 

  • sorteringsskyltar
  • dekaler
  • sorteringsguider
  • sorteringplanscher
  • sorteringsutbildning
Vi reserverar oss för att vissa tjänster ej kan erbjudas på alla orter.

Har ni verksamhet på flera orter?

Det ska vara lönsamt att vara hållbar, oavsett om man är ett företag på lokal eller nationell nivå. Vi erbjuder helhetstjänster i hela landet för er med verksamhet på flera orter.

Nya perspektiv

Frågan om miljö och hållbarhet har aldrig viktigare. Och att vara hållbar och lönsam behöver inte vara svårt. Det kräver bara nya perspektiv.

Relaterade tjänster