Kärltvätt

Ofräscha kärl eller dålig lukt i sop- eller återvinningsrummet är aldrig trevligt. Vi hjälper er att slippa det tidskrävande arbetet med att själva hålla rent.

Sänk kostnaderna med fräscha kärl 

Med tilläggstjänsten Kärltvätt förebygger ni att smutsiga sopkärl blir ohygieniska, luktar illa och drar till sig ohyra. Dessutom sjunker kostnaderna för avfallshanteringen betydligt när felsorteringen minskar då besöket i soprummet upplevs mer behagligt.  

Miljövänlig kärltvätt 

Ett fräscht återvinningsrum ger ett bättre helhetsintryck för fastigheten. Genom att lägga till Kärltvätt till er befintliga återvinningslösning får ni regelbunden rengöring av sopkärlen på plats hos er. Kärlen rengörs både in- och utvändigt med miljögodkända tvättmedel som tillsammans med högtryckstvätt gör rengöringen effektiv.  

Med tjänsten Kärltvätt får du som kund: 

  • fräschare återvinning utan lukt 
  • bättre helhetsintryck för fastigheten 
  • mer lönsam och hållbaravfallshantering
  • hjälp på plats hos er
Har ni verksamhet på flera orter?

Det ska vara lönsamt att vara hållbar, oavsett om man är ett företag på lokal eller nationell nivå. Vi erbjuder helhetstjänster i hela landet för er med verksamhet på flera orter.

Nya perspektiv

Frågan om miljö och hållbarhet har aldrig viktigare. Och att vara hållbar och lönsam behöver inte vara svårt. Det kräver bara nya perspektiv.

Relaterade tjänster