Fräschare återvinning

Fräschare återvinning

Återvinning ska vara enkelt, men så känns det kanske inte alltid. Dessutom är det ofta ganska rörigt och illaluktande i soprummet. Vi kan hjälpa till att ändra upplevelsen av återvinningen till något viktigt och trevligt.

Enkel återvinning ger sänkta kostnader och ökad hållbarhet 

Tjänsten består av ett displaymaterial för att göra de boende inspirerade och medvetna om vilket viktigt jobb de gör när de källsorterar sitt avfall. Dessutom förenklar vi sorteringen med hjälp av fina återvinningsväskor som är lätta att placera i hemmet samtidigt som de är enkla att ta med till återvinningsrummet när det är dags att tömma dem.  

En noggrann källsortering leder inte bara till bättre resurshantering med positiva effekter för miljön, utan även ofta sänkta totalkostnader för avfallshanteringen. Med oss som samarbetspartner gör vi tillsammans skillnad för en mer hållbar vardag, samtidigt som husets mest bortglömda rum görs lite trevligare att besöka.  

Ni får ett trevligt återvinningsrum med: 

  • displaymaterial för uppfräschning av återvinningsrummet - vepa, skyltar och vägvisare 
  • fina återvinningsväskor och sorteringsinformation till alla hushåll
Vi reserverar oss för att vissa tjänster ej kan erbjudas på alla orter.

 

Har ni verksamhet på flera orter?

Det ska vara lönsamt att vara hållbar, oavsett om man är ett företag på lokal eller nationell nivå. Vi erbjuder helhetstjänster i hela landet för er med verksamhet på flera orter.

Nya perspektiv

Frågan om miljö och hållbarhet har aldrig viktigare. Och att vara hållbar och lönsam behöver inte vara svårt. Det kräver bara nya perspektiv.

Relaterade tjänster