GoZero

Återbrukstjänsten GoZero

GoZero är en tjänst som gör det enkelt för företag och verksamheter att återbruka i stor skala med hjälp av AI.

Matcha det som blir över med dem som behöver

GoZero erbjuder funktioner för inventering och registrering med stöd av AI samt möjligheter att sälja, skänka eller köpa återanvändbara produkter. En stor ekonomisk fördel med denna återbrukslösning är att det inte behöver byggas upp några kostsamma mellanlager.

  • GoZero Inventory
    Virtuell inventering – snabbt och enkelt med inbyggd AI. Inventera dina produkter på några få minuter, AI identifierar och beskriver dina produkter för snabb administration. Dessutom finns det ett strukturerat system för att kategorisera dina produkter. 
  • GoZero Market
    Skapa er egen återbrukningsmarknad –  där kan ni matcha säljare med köpare, internt eller externt. Återbruka produkter du inte använder, och kanske tjäna en peng!

För att använda tjänsten

  • Är du intresserad av att använda GoZero? Ladda ner appen och kör igång eller kontakta oss för hjälp att registrera dig.
  • Vill du ha personlig hjälp att komma igång? Lämna din intresseanmälan på gozero.se.
  • GoZero finns att laddas ner på App Store. Appen är kostnadsfri att ladda ner. För viss funktionalitet i appen kan avgifter tillkomma.

Tjänsten är enbart öppen för företag och verksamheter och inte för privatpersoner.

Inventera snabbt och enkelt med AI

AI skannar av och registrerar all produktinformation på några få sekunder, inklusive uppskattning för mått och vikt. 

Ladda upp bilder - AI skannar och inventerar

Ladda upp eller skicka in upp till 100 bilder som AI skannar och inventerar utan handpåläggning. Dessutom kan externa användare skicka in bilder genom en e-postadress kopplat till ert konto. 

Kategorisera 

Kategorisera inventarier på kontor och i rum för en enkel överblick över era inventarier. Få koll på vart ni har era saker och gör er redo för återbruk!

Skapa en intern eller extern marknadsplats

Sprid information om dina inventerier, till de som kanske behöver dem!

Vill du testa?

Skanna QR-koden och skicka in ett mail med bilder du vill analysera, du kommer att bli imponerad av vad GoZero skickar tillbaka!

Relaterade tjänster