Plåtvägg

PreZero i Båstad

För privatpersoner i Båstad

Välkommen till PreZero i Båstad. Här kan du bland annat hitta ett urval av de återvinningstjänster och produkter vi erbjuder dig som privatperson. Återvinn det som ska kastas utan bekymmer – kontakta oss så hjälper vi dig med effektiva lösningar för enkel återvinning i Båstad.

Återvinningstjänster för dig som privatperson

PreZero finns i hela landet och erbjuder återvinningstjänster till både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Med ett stort tjänsteutbud och stark lokal förankring får du som kund tillgång till bästa möjliga service för din återvinning.

Vägledning till bättre återvinning

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. Därför hittar du här information och guider som ger dig svar på dina frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Kundservice
Guider & hjälp

Här hittar du flera tips och guider som kan hjälpa dig till en bättre och mer effektiv avfallshantering.

Läs mer

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar (BRF:er)

Bor du i en bostadsrättsförening och behöver en smidig lösning för avfallshanteringen? Är det dessutom så att ni vill utveckla er återvinning i föreningen – då har vi flera tjänster som är utformade för denna typ av situation. Det är allt från helhetslösningar med dimensionering av soprum, uppmärkning av kärl och tömning av avfall, till något enklare lösningar för de med lägre ambitionsnivå.

Kontakta ditt PreZero kontor

För lokal och personlig service.

PreZero Båstad betjänar följande kommuner

  • BÅSTAD