Företagslokaler

PreZero i Rättvik

För företag och bostadsrättsföreningar (brf) i Rättvik

Välkommen till PreZero i Rättvik. På den här sidan hittar du de produkter och återvinningstjänster vi erbjuder lokalt. Här finns även vägledning för att skapa en mer effektiv avfallshantering och enkla rutiner för återvinning.

Återvinningstjänster för företag i Rättvik

Med ett brett tjänsteutbud och stark lokal förankring kan vi ge dig som företagare bästa möjliga service. Vi erbjuder smidiga återvinningstjänster för alla typer och storlekar av organisationer och företag - från den lilla arbetsplatsen, verkstaden eller bondgården till det stora bygget, industrin eller evenemanget. Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig med din återvinning.

Hållbara helhetslösningar
Hållbar helhetslösning för er verksamhet

Behöver ni hjälp med att ta ett helhetsgrepp kring verksamhetens återvinning och avfallshantering? Vi erbjuder effektiva helhetslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet.

Läs mer om anpassad återvinning för er verksamhet

Simplex - ett lättare sätt att ta hand om ditt avfall

Våra Simplex-lösningar är tjänster som underlättar för dig att ta hand om ditt avfall på ett enkelt, säkert och effektiv sätt.

Vägledning till bättre återvinning

Ibland är det svårt att veta hur man ska sortera det som ska kastas så att det ska kunna återvinnas. Och ibland vet man inte vilken tjänst eller produkt man ska välja för att få en enkel hantering. För att gör det enkelt för dig att göra rätt finns här information och vägledning som ger svar på många frågor och funderingar om återvinning. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på dina fråga.

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar (BRF)

Bor du i en brf och behöver en smidig lösning för er avfallshantering. Är det dessutom så att ni vill utveckla er återvinning i föreningen – då har vi flera tjänster som är utformade för denna typ av situation. Det är allt från helhetslösningar med dimensionering av soprum, uppmärkning av kärl och tömning av avfall, till något enklare lösningar till den med lägre ambitionsnivå.

Kontakta ditt PreZerokontor

För lokal och personlig service.

Vi betjänar Rättvik

Vi ger dig lokal och personlig service. Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig och din återvinning.

Viktor Almendal

PreZero Rättvik betjänar följande kommuner

  • LEKSAND
  • RÄTTVIK