Beställ online

Att vara kund hos PreZero ska vara enkelt. Här har vi samlat tjänster och verktyg som ni smidigt kan beställa direkt här på suez.se. Vill ni prata med oss? Boka en digital konsultation!

Tidbokning av konsultation/möte

Digitalt konsultation och möte

Behöver ni ta ett omtag om er avfallshantering och återvinning? I tider som dessa behöver vi ställa om, inte ställa in - för hållbarhetsarbetet är lika viktigt som förut. Boka en digital konsultation med våra kunniga säljare, för att hitta en lösning som passar just er. 

Hyra container online

Container till både fast och rörligt pris

Vi har containermodeller som passar de flesta verksamheter, behov och avfallstyper. Från frontlastarcontainer till lastväxlarflak, till både fast och rörligt pris. Tömning av container beställer ni enkelt i PreZeros kundportal eller i appen MittPreZero. I FAQ hittar ni mer utförlig information om hur uthyrning av container fungerar. 

Boka tömning/hämtning av container

PreZeros kundportal

Via kundportalen får ni en översikt över ert samarbete med PreZero. Här hittar ni era pågående tjänster och beställningar, anpassade erbjudanden och kampanjer för just er. I kundportalen kan ni även beställa nya tömningar och tilläggstjänster till ert nuvarande kontrakt med self-service.

Sanering av förorenade massor

Marksaneringstjänster

Har ni förorenade massor som behöver tas hand om? Vi är specialister på att hantera jordmassor, byggmaterial och farligt avfall på ett säkert och hållbart sätt. Läs mer om tjänsten och beställ direkt.