Samarbeten

Upplands Motor

Hos Upplands Motor värdesätter man en leverantör som kan ta hand om alla typer av avfall. Samarbetet med PreZero sträcker sig flera år tillbaka och i dagsläget har man både helhetstjänsten EcoSimplex® för farligt avfall och komprimatorer för trä och wellpapp, för att nämna några.   

Både jag och andra jag pratat med i företaget är nöjda över samarbetet med PreZero.
Jonas Axberg, fastighetschef på Upplands Motor

Personlig kontakt och skräddarsydda lösningar  

Jonas Axberg, fastighetschef, är nöjd med samarbetet.  “Det fungerar bra. Behöver jag något så ringer jag, det löser sig alltid.” Och ibland krävs det att man är kreativ när det gäller att ta hand om avfall på bästa sätt. Jonas berättar om ett tillfälle när PreZeros säljare Emma hjälpte dem att skräddarsy en återvinningslösning för just deras verksamhet:  

“Vi hade ett arkiv med sekretesspapper som skulle tömmas. Där fick vi snabb hjälp, Emma kollade upp var vi kunde hyra ett rännrör så att vi kunde kasta ner papper från ovanvåningen.”.  

Utöver PreZeros breda sortiment av helhetstjänster och produkter är det just den personliga kontakten som Jonas lyfter upp. “Jag får väldigt bra backning av Emma, jag ringer alltid henne och antingen så hänvisar hon mig rätt eller så löser hon det direkt. Jag är ganska krävande och Emma är anledningen till att det funkar bra. Hon är väldigt professionell. Henne vill jag höja till skyarna!”  

Upplands Motor är en bilåterförsäljare av person-, transport- och lastbilar. Företaget driver även verkstäder och har sammanlagt tio anläggningar i Stockholm- och Uppsalaområdet med drygt 800 anställda.PreZero sköter avfallshanteringen på fyra anläggningar.   

Relaterade sidor