Nyheter

Fler nya kunder i Roslagen

SUEZ har skrivit avtal med flera nya kunder i Roslagen.

Container, detaljbild

En av dessa är Hinderberget 2 Fastighets AB, en lokal fastighetsskötare. Via dem har vi fått ansvaret att samla in och förädla avfall och återvinning från Norrtäljeporten, ett nytt handelsområde som just nu uppförs i Norrtälje. Avtalet innebär en helhetslösning för 13 butiker som Apoteket Hjärtat, Intersport och Biltema.

SUEZ har också skrivit avtal med Barnens Ö som är en av Stockholms största barnkolonier med cirka 5 000 barn under sommarmånaderna. Även här erbjuder vi en helhetslösning för allt avfall och återvinning. Barnens Ö har verksamhet under hela året, men nu under sommaren upplever man ett uppsving vilket innebär att vi har totalt 13 olika containrar stående som töms veckovis nu under sommarmånaderna.

Slutligen så har vi också skrivit avtal med Hotell Havsbaden, ett hotell i Grisslehamn, som just nu är under uppbyggnad. Man har gått från 52 till 122 rum och Nordens största spaavdelning. Nyöppning sker nu i mitten av juli och SUEZ kommer ta hand om allt avfall och återvinning.

”Det här är tre verksamheter med höga besökarantal och stort behov för välfungerande lösningar för avfall och återvinning. Vi ser fram emot givande och spännande samarbeten.”