Polarbröd

För familjeföretaget Polarbröd var det viktigt att hitta en återvinnings- och avfallsleverantör med samma miljötänk som dem själva. Har man bakat bröd i fem generationer är det viktigt att tänka på hur man ska kunna fortsätta i minst lika många år till, är devisen.

Här finns samarbetsvilja; PreZeroär lösningsfokuserade och leveranssäkerheten är hög! Jag skulle absolut rekommendera alla att anlita SUEZ.
Niclas Lundqvist, platschef på Polarbröd

”Vi vill ha en leverantör som delar våra värderingar"

Polarbröds policy är att jobba med hållbarhet i alla led, vare sig det gäller råvaror, förpackningsmaterial, transporter eller tjänster, och hos PreZero tycker man sig ha hittat rätt. ”PreZero känns som ett företag i Polarbröds riktning”, säger Niclas Lundqvist, platschef på Polarbröd i Bredbyn. ”De, liksom vi, tänker på att efterkommande generationer ska ha en fin och hållbar plats att leva och bo på.”

På bageriet i Bredbyn arbetar cirka 100 personer som alla lägger vikt vid att källsortera rätt, och då är det viktigt att ha en återvinnings- och avfallsleverantör som man känner sig trygg med och kan lita på. ”Redan från början hade vi en bra känsla för laguppställningen hos PreZero i Örnsköldsvik och vi har inte blivit besvikna. Vår kontaktperson, Christer, ger hög service och är mycket lösningsfokuserad vilket innebär korta ledtider för oss.” För Niclas känns det självklart att rekommendera PreZero till andra.

Polarbröd är ett visionärt svenskt familjeföretag med 100-åriga traditioner i norrländsk brödkultur. I dag är Polarbröd Sveriges tredje största producent av matbröd. PreZero sköter avfallshanteringen på bagerierna i Bredbyn och Nordingrå.

Relaterade sidor